Přihláška do mysliveckého kroužku školní rok 2018/2019

Milé děti,

chcete porozumět přírodě a poznat život volně žijící zvěře? Chcete se naučit střílet ze vzduchovky, vábit zvěř, hrát na myslivecké nástroje, stavět krmná zařízení, budky pro ptáčky, kachní budky, poznat mysliveckou kynologii - tedy psy, kteří nás - myslivce doprovází na toulkách po revíru? Chcete chodit na procházky, jezdit na různé exkurze?

Pokud ano, přihlaste se na Myslivecký kroužek, který se bude konat každé pondělí od 13.30 hod. do 15:45 v Pernarci. Scházet se budeme vždy před školní družinou a po kroužku vás odvedeme na autobusové nádraží v Pernarci.

Celý rok se budete hravou formou učit o myslivosti a tyto znalosti pak zúročíte na oblastním kole soutěže „Zlatá srnčí trofej“ a nebo v novém programu určeném pro děti s názvem „Mladý adept myslivosti“. Na závěr školního roku pořádáme pro účastníky soutěže ZST výlet hrazený místními mysliveckými spolky. Zajímavé fotografie z naší činnosti budeme se souhlasem rodičů zveřejňovat na našich stránkách www.sikaci.cz v sekci „Fotogalerie“ a na Facebookových stránkách, kde máme uzavřenou skupinu.

Těšíme se na vás.

                                                    Lucie Chumová, Marie Hebíková

 

Přihláška ke stažení zde: Přihláška na myslivecký kroužek 2018-2019.docx (363612)

Souhlas GDPR k pojištění od ČMMJ zde: Souhlas se zpracováním osobních údajů-Kroužky-ČMMJ.docx (15562)